Despre cabinet

Cabinet stomatologic Dr. Anemari Fischer

Inca de la deschidere, din 01iul2002 , am oferit pacientilor nostri servicii ireprosabile , o ambianta confortabila si linistitoare , un mediu relaxant in care pacientii sa revina cu placere. Ne axam pe asigurarea unei experiente relaxante, informate si confortabile pentru pacientii nostri.

diplome anemari fischer (1)Seriozitatea si calitatea tratamentului au fost puse pe primul plan in relatia medic-pacient. Fiecare pacient este tratat asa cum am vrea sa fim tratati si noi cand suntem pacienti: cu rabdare , intelegere , calmitate , profesionalism. Rabdare in intelegerea problemelor de sanatate orala a pacientilor si discutarea in detaliu a etapelor tratamentului , a manevrelor terapeutice care urmeaza a fi efectuate. Intelegem faptul ca pacientii apeleaza la tratament stomatologic ,de obicei ,in cazuri de dureri acute, datorita fricii , si abordam acest aspect cu simpatie si calmitate .

diplome anemari fischer (2)Fiecare pacient este important si este tratat in mod special; dorim sa cream relatii de lunga durata bazate pe respect reciproc si incredere; telul nostru este sa oferim cele mai bune servicii , pacientii nostrii sa fie relaxati si cu zambetul pe buze.

La cabinetul stomatologic Dr. Fischer Anemari folosim tehnici moderne de tratament si materiale de ultima generatie. Prin serviciile personalizate special pentru dumneavoastra la preturi accesibile , va oferim posibilitatea de a face cele mai bune si corecte alegeri privind sanatatea dumneavoastra orala.